Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Süleymaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : 0 414 313 66 72
Belgegeçer : 0 0000000000
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://urfasaihl.meb.k12.tr
Adres : DEVTEŞTİ MAH. 9640.SOKAK NO.28 / 1 HALİLİYE/ŞANLIURFA Okulumuza gelen şehir içi hatlar 22/A ve 26 Nolu şehir içi hatların Devteyşti mahallesi son durakta indiğiniz de okulumuz 250 metre mesafededir. Yönlendirme tabelası mevcuttur.
VİZYON : “EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVE” Toplumsal erdemi yakalamış, ahlaki kuralları benimsemiş, islami düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, dünya ve ahiret dengesini kurabilen, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan, kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendiren, yaşanan hayatı yorumlayan, problemlere çözüm üreten, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireylerin yetiştiği, uygulamaya koyduğu eğitim yaklaşımlarıyla öğrenen ve öğreten, mesleki, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası bir örnek kurum olmaktır.
MİSYON : Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz olarak zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, tevhide, adalete, ahlaka ve doğru olan kültürel mirasa saygı duyan, takım ruhuna sahip, işbirliği açık, görev ve sorumluluklarının farkında olan, kendini yenileyip geliştiren, taassup ve bağnazlığı olmayan, dil, ırk, renk, coğrafya ve mezhep farklılığını bir zenginlik olarak gören, ümmetçi bir din anlayışına sahip ve bunun yayılmasına katkıda bulunan, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Futbol Müsabakası İl İkinciliği Arapça Bilgi Yarışması İl İkinciliği Ezan Yarışması İl Birinciliği Hutbe Yarışması İl İkinciliği Kur´an-ı Kerim Yarışması İl İkinciliği Hafızlık Yarışması İl İkinciliği Arapça Şiir Yarışması Grup ikinciliği Arapça metin Canlandırma Yarışması Grup İkinciliği

Öğretmen :56
Öğrenci :724
Derslik :31
Atölye-İşlik :1
Konferans Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3958
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08:00-12:00 SABAH 5 DERS 12:00-13:00 ÖĞLEN ARASI 13:00-15:20 ÖĞLEDEN SONRA 3 DERS
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : ŞEHİR İÇİ BELEDİYE VE HALK OTOBÜSLERİ(22-A)
Yerleşim Yeri : DEVTEŞTİ MAH.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZ
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2014-2015 YGS´DE İMAMHATİPLER ARASI İL BİRİNCİLİĞİ
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 60
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :